Over mij

Sinds 2018 woon ik met mijn gezin in Bunnik in een fijn huisje, waar ik teken wat ik meemaak, waar ik van hou en wat op mijn pad komt.

Ons fijne huisje wordt omringd door een fijne, zonovergoten tuin. Hier groeit alles wat steeds mislukte in ons donkere stadstuintje in Utrecht. Ik kon mijn geluk niet op. Met amper groene vingers en een flinke dosis optimisme sloeg ik aan het tuinieren. Er kwamen fruitbomen bij, kruiden, wilde bloemen, een bijenhotel. Al snel vlogen er diverse soorten (solitaire) bijen in onze tuin rond.

Aangemoedigd door het eerste kleine succes verandert onze tuin langzaam maar zeker in een natuurlijke tuin waar zowel mens als dier zich thuis voelt. Veel inspiratie voor mijn werk haal ik uit mijn directe woonomgeving. De kinderen die beestjes bestuderen of bloemen plukken in de tuin. Een koolmeesje in de boom. Een wandeling langs rivier de Krommerijn. 

Duurzaamheid, natuur, seizoenen, kinderen. Het zijn geliefde onderwerpen in mijn tekeningen.

De huidige collectie kaarten en prints is gedrukt bij een duurzame drukkerij.

Tot op heden gebruikte ik Tintoretto Gesso 350 grams papier, een ongestreken organisch papiersoort met een lichte structuur. Het is een tikje gebroken wit, maar alsnog helder. Tintoretto Gesso is FSC gecertificeerd. 

Ik ben nu bezig met een overstap naar nog duurzamer papier. Zowel voor de kaarten en prints als verpakkingsmateriaal. Binnenkort vindt je in mijn webshop een nieuwe collectie kaarten en prints (september 2021) en inpakpapier van PaperWise papier. 

Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten of vragen hebt.